Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.2°C
2 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
11.3°C14.5°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.7°C22.0°C
6 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
23.3°C25.8°C
5 BF 29%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
3 BF 100%
Κακοκαιρία «Ελπίδα» / Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Οδό στο ρεύμα προς Λαμία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία «Ελπίδα» / Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Οδό στο ρεύμα προς Λαμία

Χιόνι
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Στα δύο κόπηκε η χώρα καθώς διακόπηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, με απόφαση της τροχαίας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών διακόπηκε η  κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία. Σύμφωνα με τον αυτοκινητόδρομο Νέα Οδός, την απόφαση έλαβε η Τροχαία και γίνεται παράκληση στους οδηγούν να ακολουθούν τις υποδείξεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας κυβερνητικοί παράγοντες και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, είχαν ρίξει τις ευθύνες στη «Νέα Οδό» για τα προβλήματα που σημειώθηκαν καθώς καθυστέρησε να βγάλει στους δρόμους τα εκχιονιστικά οχήματα, με αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός από τη Μεταμόρφωση και πάνω και να δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία των οδηγών.

Για τα προβλήματα στην Αττική Οδό, πριν από λίγη ώρα διατάχθηκε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, καθώς παραμένουν καθηλωμένα για πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα σε ουρές πολλών χιλιομέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL