Την αποκαλυπτική αγωγή για το σκάνδαλο των υποκλοπών φέρνει στο φως η ΑΥΓΗ της Κυριακής. Δήλωση του Ζαχαρία Κεσσέ.
Βασικό θέμα, οι κομβικές αποφάσεις από ΠΓ και ΚΕ για τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά την παραίτηση του Σωκράτη Φάμελλου από την προεδρία.
Ρεπορτάζ και αναλύσεις για τη στρατηγική της όλο και τοξικότερης πόλωσης από την κυβέρνηση, το κόμμα Σαμαρά, την ΕΛ.Α.Σ., το ΠΑΣΟΚ, τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τα ελληνοτουρκικά στην προεκλογική ατζέντα Μητσοτάκη.
Ρεπορτάζ για τους συνταξιούχους που χάνουν το επίδομα των 300 ευρώ και τις θερινές αυξήσεις στο ρεύμα, για τις φωτιές που αποδεικνύεται πως καίνε το ίδιο το κράτος.
Όπως πάντα, πλούσια διεθνή ειδησεογραφία. Μέση Ανατολή και Ουκρανία, αλλά και η εξάπλωση της Ακροδεξιάς: Στη Γαλλία, στην όχι και τόσο μακρινή Αυστραλία και, με ιδιότυπο τρόπο, στη Νότια Αφρική. Και, βέβαια, το Μουντιάλ του MAGA Και, όπως πάντα, ένα πλούσιο πολιτιστικό ένθετο. Στην ΑΥΓΗ της Κυριακής.
