Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C23.0°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C17.6°C
4 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.7°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
4 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.3°C
3 BF 45%
Μετρό Θεσσαλονίκης / «Κολλημένα» τα έργα τους τελευταίους 15 μήνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετρό Θεσσαλονίκης / «Κολλημένα» τα έργα τους τελευταίους 15 μήνες

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑ
Στιγμιότυπο από την κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Το «χειρόφρενο» στις εργασίες στον σταθμό Βαρδάρης του Μετρό Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μετά την συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Μετρό.

https://www.youtube.com/watch?v=MWfdQb4Jr1M&feature=youtu.be

«Εδώ και 15 μήνες δεν έβαλαν ούτε ένα μέτρο καλώδιο», σχολιάζει ο Χρήστος Σπίρτζης προσθέτοντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός από την εποχή της "τρύπας Κούβελα" έως σήμερα ο οποίος δεν είπε στη ΔΕΘ ούτε κουβέντα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Και τι να πει αφού με την "άριστη" πολιτική του το έργο έχει κολλήσει, όπως εξάλλου έχει κολλήσει κάθε έργο υποδομής σε όλη τη χώρα», προσθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο ίδιος τονίζει ότι το μόνο που έχει αλλάξει, δύο μήνες μετά, «είναι το πάχος της σκόνης στα εγκαταλελειμμένα υλικά. Όλα είναι όπως τα άφησαν τα συνεργεία του εργοταξίου πριν τις εκλογές. Δεν βλέπεις άνθρωπο να δουλεύει στο εργοτάξιο».

«Οι παλέτες με τους γρανίτες περιμένουν μήνες τώρα κλειστές στον προαύλιο χώρο του εργοταξίου. Η πολύμηνη ύπαρξη τους αποδεικνύει ότι τελείωναν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και το έργο θα ήταν σήμερα ολοκληρωμένο (εκτός από το σταθμό Βενιζέλου) σε δοκιμαστική λειτουργία. Όμως μην πιστεύετε τα μάτια σας. Πιστέψτε την επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ, των ψεμάτων και της ακινησίας», σχολιάζει ο Χρήστος Σπίρτζης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL