Αφηγητής και ερμηνευτής θα είναι ο Sting στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωσηRalph Pucci International στη Νέα Υόρκη, για τον Jazz House Kids.
Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στο Νιου Τζέρσεϊ, με δράση για την μουσική εκπαίδευση, καλλιτεχνική έκφραση και καθοδήγηση των παιδιών μέσα από την μουσική τζαζ.
Η εκδήλωση “The Lowdown: Conversations with Christian” πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο. Κατά την διάρκειά της, η γκαλερί τέχνης 2.787 τετραγωνικών μέτρων και ο ίδιας έκτασης χώρος πολυτελών επίπλων και φωτιστικών του Pucci στο Μανχάταν μετατρέπονται σε τζαζ κλαμπ, όπου ερμηνεύει ο έμπειρος συνθέτης και ενορχηστρωτής Κρίστιαν ΜακΜπράιν.
Ο McBride και ο Sting έχουν συνεργαστεί πολλάκις, συμπεριλαμβανομένων των συνεισφορών τους στα άλμπουμ του Άγγλου τραγουδιστή "All This Time" και "Sacred Love," καθώς και στο άλμπουμ του μουσικού "Conversations With Christian." Έχουν, μάλιστα, ενώσει δυνάμεις σε μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις.
Η εκδήλωση προγραμματίζεται για τις 28 Φεβρουαρίου και σκοπό έχει την υποστήριξη των στόχων του Jazz House Kids. Οι πόροι που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για χορήγηση υποτροφιών και τη διεύρυνση του προγράμματός του, το οποίο προσφέρει μουσική εκπαίδευση και ευκαιρίες στους μαθητές του.
Σημειώνεται ότι ο Christian McBride είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Jazz House Kids, ενώ η Μελίσα Γουόκερ, σύζυγος του McBride, είναι πρόεδρος και ιδρύτρια του οργανισμού Jazz House Kids.
Ο Sting, ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός, μουσικός, ηθοποιός και ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία του περιβάλλοντος, έχει κερδίσει 17 βραβεία Grammy και πούλησε 100 εκατομμύρια δίσκους ως μέλος των The Police και ως σόλο καλλιτέχνης.
Sting / Θα είναι ερμηνευτής και αφηγητής στην ετήσια εκδήλωση για τον οργανισμό Jazz House Kids