Live τώρα    
ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / Στα χέρια του Κοντονή η επιστολή της FIFA
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / Στα χέρια του Κοντονή η επιστολή της FIFA

Το περιεχόμενο της επιστολής της FIFA, με την οποία στέλνει τελεσίγραφο στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για την επανέναρξη του Κυπέλλου εντός 15 ημερών, έγινε ήδη γνωστό στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Στην επιστολή αναφέρεται και η πρόθεση της παγκόσμιας ομοσπονδίας να στείλει κλιμάκιο τις επόμενες μέρες για επαφές με την αθλητική ηγεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή η Παγκόσμια Συνομοσπονδία υποστηρίζει ότι η απόφαση για την οριστική διακοπή του Κυπέλλου είναι δυσανάλογη του λόγου για τον οποίο έγινε και είναι κυρίως για τα επεισόδια στον ημιτελικό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Επίσης η FIFA θέτει θέμα οικονομικής ζημίας που θα υποστούν η ΕΠΟ και οι ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση.

Η κυβερνητική πλευρά δείχνει έτοιμη να απαντήσει στις πιέσεις που θα δεχθεί αποδεχόμενη το αίτημα για συνάντηση, με ατζέντα που θα έχει και άλλα θέματα εκτός από αυτό της διακοπής του Κυπέλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0