Live τώρα    
Ρόδος / Φωτιά σε ημερόπλοιο - Οι επιβάτες πηδούσαν στο νερό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρόδος / Φωτιά σε ημερόπλοιο - Οι επιβάτες πηδούσαν στο νερό

Φωτιά σε ημερόπλοιο
Rodiaki.gr

Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σε τουριστικό ημερόπλοιο στην Ρόδο. Σε αυτό επέβαιναν 82 άνθρωποι, οι οποίοι αποβιβάστηκαν επιτυχώς και μεταφέρθηκαν σώοι στις ακτές.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, οι άνθρωποι κατάφεραν να διασωθούν αφού τους παρέλαβαν πλωτά του λιμεναρχέιου και παραπλέοντα σκάφη που έφτασαν στο σημείο.

Ο Μαγγελάνος, το ημερόπλοιο που «λαμπάδιασε» στη μέση των θαλασσών, βρισκόταν ευτυχώς σε μικρή απόσταση από την παραλία των Στεγνών στη νότια Ρόδο, με την κινητοποίηση του λιμεναρχείου, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής να είναι μεγάλη και άμεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, όσοι βρίσκονταν πάνω στο πλοίο απομακρύνθηκαν και διέφυγαν του κινδύνου. Μάλιστα, οι περισσότεροι πήδηξαν στο νερό για να κολυμπήσουν μέχρι την κοντινή ακτή.

ημερόπλοιο φωτιά ρόδος
rodiaki.gr

Επί τόπου έσπευσαν 5 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν παραλάβει τραυματία, ενώ το νοσοκομείο Ρόδου τέθηκε σε κατάσταση γενικού συναγερμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το σκάφος έχει καεί σχεδόν ολοσχερώς, ενώ εδώ και λίγη ώρα γίνονται έρευνες στη θάλασσα από ελικόπτερο Super Puma, για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος επιβάτης στο νερό.

Super Puma σκάφος Ρόδος
ΕΡΤ
Φωτιά σε σκάφος στη Ρόδο
ΕΡΤ
φωτιά σε ημερόπλοιο Ρόδος
rodiaki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0