Live τώρα    
Καλλιθέα / Πυρκαγιά σε διώροφο κτίριο - Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλλιθέα / Πυρκαγιά σε διώροφο κτίριο - Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (βίντεο)

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα, στη συμβολή των οδών Αριστείδου και Αγίων Πάντων με αποτέλεσμα μία γυναίκα και ένας άνδρας τραυματιστούν. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, πρόκειται για έναν άνδρα 80 ετών με τραύμα στο πόδι και μια γυναίκα 75 ετών με αναπνευστικά προβλήματα, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Μάλιστα, η γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι και η ιδιοκτήτρια της οικίας, σύμφωνα με αναφορές, πήδηξε από τον πρώτο όροφο προκειμένου να απομακρυνθεί για να γλιτώσει από τη φωτιά και την "έπιασαν" οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να βοηθήσουν.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 16.00 σε διώροφη μονοκατοικία στην Καλλιθέα Αττικής και συγκεκριμένα στον πρώτο όροφο. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν προσπάθειες για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στο ισόγειο του κτηρίου αλλά και στα παρακείμενα κτίρια.

 

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίων Πάντων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θησέως, στην οδό Γρυπάρη από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μενελέαου και στην οδό Αριστείδου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χαροκόπου.

Για την αντιμετώπισή της επιχειρούν 24 πυροσβέστες και 7 οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Σημειώνεται ότι το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αττικής έχει μεταβεί στην πυρκαγιά για την διερεύνηση των αιτίων της.

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0