Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C23.0°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C17.6°C
4 BF 47%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.7°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.2°C
4 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.3°C
3 BF 45%
Κακοκαιρία / Νέο διπλό ισχυρό κύμα με βροχές και καταιγίδες από τις επόμενες ώρες (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία / Νέο διπλό ισχυρό κύμα με βροχές και καταιγίδες από τις επόμενες ώρες (βίντεο)

βροχη - καταιγίδα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/intimenews

Αντιμέτωπη με νέο ισχυρό διπλό κύμα κακοκαιρίας θα βρεθεί η χώρα από τις επόμενες ώρες και όλο το Σαββατοκύριακο, με βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βορειοδυτικά οι οποίες σταδιακά από τη νύχτα της Πέμπτης  προς Παρασκευή θα επεκταθούν στο σύνολο της χώρας

Στο σχετικό βίντεο παρουσιάζεται η πρόγνωση για τα επίπεδα βροχής και την ένταση των ανέμων που αναμένεται έως το βράδυ της Παρασκευής.

https://youtu.be/UmbI-WFS394

Από το απόγευμα της Παρασκευής 10/12 τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, τη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και θα εξασθενήσουν. 

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά των δυτικών ηπειρωτικών από τη νύχτα της Πέμπτης  προς Παρασκευή ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. 

Η θερμοκρασία την Παρασκευή  θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή ενώ οι νότιοι έως νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη θα κυμαίνονται μεταξύ 4 και 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα, το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας θα εκδηλωθεί από τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο  και θα επηρεάσει τη χώρα από δυτικά προς ανατολικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL