Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Φρίκη στην Ηλιούπολη / Η ΕΛΑΣ άφησε τον αστυνομικό να εξαφανίσει το λάπτοπ του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φρίκη στην Ηλιούπολη / Η ΕΛΑΣ άφησε τον αστυνομικό να εξαφανίσει το λάπτοπ του

Ο αστυνομικός που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση στην Ηλιούπολη
(INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ)

Εγκληματική αμέλεια έδειξε η αστυνομία στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Ηλιούπολη με τη σεξουαλική εκμετάλλευση 18χρονης κοπέλας από αστυνομικό. Όπως αποκαλύπτεται, την ώρα της σύλληψης του αστυνομικού στην Ηλιούπολη, η ΕΛΑΣ του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Mega, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θα καλούσε τον δικηγόρο του. Ωστόσο, ο ίδιος επικοινώνησε με τον συνεργό του από τον οποίο ζήτησε να εξαφανίσει ένα λάπτοπ με όλα τα στοιχεία που περιείχε, όπως βίντεο και φωτογραφίες που «καίνε» τον αστυνομικό.

Στο μεταξύ, πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τον λόγο που δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του προφυλακισθέντος αστυνομικού. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

«Aκόμα περιμένουμε απαντήσεις από τους κύριους της ΝΔ και τον κ. Χρυσοχοΐδη και απαντήσεις δεν παίρνουμε. Καταλαβαίνετε ότι το μήνυμα που στέλνετε με αυτή τη στάση είναι "μην μιλάτε"; Καταλαβαίνετε ότι φαίνεστε σαν να θέλετε κάποιους να καλύψετε;» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η δικηγόρος της 18χρονης Αντωνία Λεγάκη αποκάλυψε ότι άλλες τρεις κοπέλες- θύματα ζητούν από τις Αρχές ασφάλεια για να μιλήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL