Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C22.4°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C21.6°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.2°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
3 BF 46%
Δημήτρης Λιγνάδης / Απειλεί με μηνύσεις αν «προκληθεί»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δημήτρης Λιγνάδης / Απειλεί με μηνύσεις αν «προκληθεί»

Λιγνάδης
EUROKINISSI/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Με διώξεις απειλεί ο πρώην, πλέον, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης μετά τις καταγγελίες που αφορούν στον χώρο του θεάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν θα κάνω δημόσια τοποθέτηση. Προς το παρόν! Την υπόθεση την παρακολουθούν οι δικηγόροι μου. Φυσικά θα κινηθώ νομικά, εννοείται. Θα κινηθώ νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.

«Υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε αυτήν την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και για αυτόν τον λόγο άλλωστε και προέβη στην παραίτησή του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο, για να μπορέσει να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τον εαυτό του», δήλωσε στο ίδιο μέσο ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη, Νικόλαος Γεωργουλέας.

Παράλληλα, ο συνήγορος προσθέτει ότι «στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας ή προσκλήσεως από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν. Όταν αυτό συμβεί θα αναλάβει την δέουσα νομική δράση. Και επίσης για οποιαδήποτε δυσφημιστική ανάρτηση αναφέρεται επωνύμως στον κ. Λιγνάδη, έχουν ήδη γίνει ενέργειες».

Νωρίτερα, η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Σημειώνεται ότι αναφορικά με την υπόθεση Λιγνάδη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου ζητεί «την πλήρη διαλεύκανση κάθε ζητήματος, αμέσως ή εμμέσως τιθέμενου, από τη Δικαιοσύνη ή κάθε άλλη αρμόδια αρχή».

Έκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook

Ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ανακοίνωσε ότι κλείνει τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook για «λόγους καθαριότητας».

«Φίλοι μου. Θα κλείσω για ένα διάστημα το account μου. Για λόγους... καθαριότητας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Δευτέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL