Live τώρα    
Αθώωση Θεοφίλου για αντίσταση κατά της αρχής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αθώωση Θεοφίλου για αντίσταση κατά της αρχής

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Τάσος Θεοφίλου για την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, ως προς τα γεγονότα που προηγήθηκαν της σύλληψής του το καλοκαίρι του 2012, έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

"Τη μία στιγμή περπατούσα, την άλλη βρέθηκα τσουβαλιασμένος" κατέθεσε ο Θεοφίλου, που είπε ότι η άμεση ακινητοποίησή του από αστυνομικούς με πολιτικά, που δεν του γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους παρά ώρες αργότερα, δεν του άφησε καμία δυνατότητα αντίστασης, πέραν ίσως από κάποιες αντανακλαστικές κινήσεις.

Αντίθετη ήταν η εισαγγελική πρόταση περί ενοχής, βασιζόμενη στις καταθέσεις των τριών αστυνομικών που για πρώτη φορά εμφανίστηκαν να καταθέσουν μετά από επίμονα αιτήματα της υπεράσπισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0