Live τώρα    
Κοντοτόλη για Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου / Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά η οπαδική βία να στερήσει ζωές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κοντοτόλη για Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου / Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά η οπαδική βία να στερήσει ζωές

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ 1η Φεβρουαρίου

«Σε αυτές τις στιγμές, είμαστε όλοι μια γροθιά. Όχι μόνο επειδή φοράμε τα μπλουζάκια με το μήνυμα κατά της βίας, αλλά γιατί πιστεύουμε βαθιά ότι η βία δεν έχει θέση στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας», σημειώνει η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα «Φιλάθλου» την 1 Φεβρουαρίου.

«Η πρότασή μας για την καθιέρωση της Ημέρας του Φιλάθλου, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, έγινε δεκτή και θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 5085/2024. Μια πράξη μνήμης, αλλά και δέσμευσης πως δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά η οπαδική βία να στερήσει ζωές», επισημαίνει.

«Σήμερα, όλοι μαζί υψώνουμε τις φωνές μας, στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και λέμε δυνατά: Όχι στη βία – Ποτέ ξανά!», καταλήγει η Μαρίνα Κοντοτόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0