Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
13.6°C19.1°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.8°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C16.0°C
4 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.2°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.0°C
0 BF 87%
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / «Ήξερα ότι την "έφαγε" μόλις βγήκε αυτός στα κανάλια» λέει η πρώην σύζυγός του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / «Ήξερα ότι την "έφαγε" μόλις βγήκε αυτός στα κανάλια» λέει η πρώην σύζυγός του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ - Social Media

Σοβαρά ερωτήματα για την αποτυχία των Αρχών να προλάβουν την διάπραξη ενός εγκλήματος από πρόσωπο που επανειλημμένα είχε καταγγελθεί για βία και κακοποίηση δημιουργούν τα όσα είπε στον Status της Θεσσαλονίκης η επί επτά χρόνια προηγούμενη σύζυγός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον κατηγορούμενο σήμερα για τον φόνο της 41χρονης εγκύου είχαν γίνει καταγγελίες στα ΑΤ Τούμπας, Πολίχνης και Δωδεκανήσου, όπως ανέφερε. «Ήξερα, μόλις βγήκε στα κανάλια, ότι αυτός την "έφαγε", δεν υπολογίζει τίποτα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μεταξύ άλλων έκανε μηνύσεις, την εξέτασε ιατροδικαστής, αλλά ο πρώην συζυγός της απλώς πήρε εντολή «να πάει στη Δορυλαίου να παρακολουθήσει σεμινάρια για την ψυχική υγεία»

«Όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε ... είχε εμμονή με τις γυναίκες ... με είχε χτυπήσει στο μάτι, είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα ... απειλούσε, "θα σκοτώσω εσένα, τη μάνα σου" ... πολλοί τσακωμοί, με τα παιδιά και με εμένα», σημείωσε, ενώ σε άλλο σημείο προσέθεσε ότι «ήξερα ότι θα κάνει κακό ... ξέρουν τα παιδιά, με χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά, ξέρουν ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», είπε για τον γιο τους, 12 ετών σήμερα, και την κόρη τους 9. 

Περιέγραψε επίσης έναν άνθρωπο που εκδήλωνε παθολογική ζήλια. «Δούλευα και αυτός ζήλευε που δούλευα, δεν μπορούσα να μιλήσω σε συνάδελφο, "τον έχεις φίλο"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταυτόχρονα, ο 39χρονος εκμεταλλευόταν την ίδια οικονομικά, όπως λέει. «Έκλεβε, από εμένα, από το σπίτι ... τον σταυρό του μεγάλου, του γιου μου, του παιδιού του», ενώ όπως εκτιμά «έψαχνε θύματα για να βγάλει λεφτά, να πιάσει την καλή ... ντελίβερι ήταν, μία εργαζόταν, μία έφευγε, τα λεφτά δικά του, άλλο πορτοφόλι αυτός, άλλο εγώ με τα παιδιά ... τις κοπέλες του τις έκλεβε, χρυσαφικά, λεφτά ... πήγαινε φίλος του στα ενεχυροδανειστήρια ... πιο μικρός από τον ίδιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL