Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
13.6°C19.1°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.8°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C16.0°C
4 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.2°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.0°C
0 BF 87%
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Μαρτυρικό θάνατο δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 41χρονη έγκυο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Μαρτυρικό θάνατο δείχνουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην 41χρονη έγκυο

Ο 39χρονος που δολοφονήσε τη σύντροφό του

Εφιαλτικές στιγμές που οδήγησαν σε μαρτυρικό θάνατο βίωσε η 41χρονη έγκυος στη Θεσσαλονίκη καθώς δέχθηκε χτυπήματα από τον 39χρονο σύντροφό της με κουζινομάχαιρο και κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχειά της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 41χρονη έγκυος έφερε τραύμα στη δεξιά πλευρά του λαιμού της (τραχηλική χώρα) με τρία χτυπήματα από κουζινομάχαιρο που στην ουσία έκοψαν όλα τα αιμοφόρα αγγεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου, σε συνεργασία με 34χρονο φίλο του, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, την ακινητοποίησαν μέσα στο σπίτι του συντρόφου της δένοντάς της τα χέρια και τη σκότωσαν. 

Στη συνέχεια μετέφεραν, με το αυτοκίνητο του 34χρονου, τη σορό 41χρονης εγκύου σε δύσβατη δασική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου την εγκατέλειψαν.

Ενδεικτικό της ψυχρότητας και της σκαιότητας του γυναικοκτονίας είναι ότι ο σύντροφός της επί οκτώ ημέρες έκανε τον ανήξερο ενώ έφτασε στο σημείο κατά τη μεταφορά της σορού μέσα σε μπαούλο να αφαιρέσει από τη σορό της εγκύου 80 ευρώ που είχε επάνω της.

Την άγρια γυναικοκτονία ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης εγκύου, ο οποίος κατά την ανάκρισή του περιέγραψε το τι έγινε με μόνη διαφορά ότι προσπάθησε να πείσει ότι δεν ήταν παρών στη γυναικοκτονία αλλά μετά βοήθησε τον φίλο του να εξαφανίσει τη σορό.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL