Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.2°C21.8°C
1 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.0°C18.2°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.8°C20.2°C
2 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 100%
Καισαριανή / Στο μικροσκόπιο κι άλλη καταγγελία για επίθεση με σύριγγα σε γυναίκα το 2022
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καισαριανή / Στο μικροσκόπιο κι άλλη καταγγελία για επίθεση με σύριγγα σε γυναίκα το 2022

Καισαριανή σύριγγα επίθεση
SCREENSHOT/MEGA

Μεγάλο σοκ προκάλεσε το περιστατικό στην Καισαριανή, με 26χρονη κοπέλα να πέφτει θύμα άνδρα που την κάρφωσε στο πόδι με σύριγγα, η οποία περιείχε σπερματικό υγρό.

Αν και μέσω των βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία, ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης ακόμα δεν έχει εντοπιστεί και παραμένει άφαντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα, ωστόσο, με το ρεπορτάζ του Mega, φαίνεται ότι αντίστοιχο περιστατικό επίθεσης έχει ξαναγίνει σε κοντινή περιοχή το 2022.

Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε κι εκείνη θύμα ανάλογου περιστατικού ενώ κινούταν στην Ούλωφ Πάλμε, κοντά στην είσοδο του ΕΚΠΑ.

«Περπατούσα μόνη στην Ούλωφ Πάλμε προς το Παγκράτι. Κάποια στιγμή, στο ύψος της πύλης του ΕΚΠΑ, ένιωσα ένα υγρό να πέφτει πάνω μου, μέσα από το Άλσος Ιλισίων και μετά από λίγα λεπτά αντιλήφθηκα ότι ήταν σπερματικό υγρό. Με έπιασε αμέσως πανικός και αηδία και άρχισα να κλαίω και να ουρλιάζω», περιέγραψε η γυναίκα.

Δυο περαστικές την βοήθησαν να καθαριστεί και να χαλαρώσει, ενώ μία από αυτές, όπως λέει η καταγγέλλουσα, της αποκάλυψε πως και η ίδια είχε πέσει θύμα ανάλογης επίθεσης.

«Πέρασε μία κοπέλα μπροστά μου η οποία όταν κατάλαβε τι έγινε μου είπε “είναι γνωστός αυτός, το έχω πάθει κι εγώ”», λέει συγκεκριμένα η γυναίκα.

Η καταγγέλλουσα καταλογίζει, μάλιστα, στις αστυνομικές αρχές πως παρότι απευθύνθηκε άμεσα σε εκείνους, χάθηκε χρόνος.

Όπως λέει, αμέσως μετά την επίθεση πήγε στους αστυνομικούς που ήταν κοντά στην είσοδο του ΕΚΠΑ. «Με κοίταζαν αδιάφοροι, λέγοντάς μου ότι είναι εκεί για άλλο σκοπό. (…) Κλήθηκε ομάδα ΔΙΑΣ, έκανε 15 λεπτά για να φτάσει, κατέγραψε το περιστατικό», συνέχισε και αποκάλυψε πως δεν την ενημέρωσαν για το τι πρέπει να κάνει.

«Κατέγραψε το περιστατικό και τα στοιχεία μου χωρίς να μου δώσει καμία σχετική οδηγία για το τι να κάνω. Εκ των υστέρων έμαθα ότι θα έπρεπε να κρατήσω γενετικό υλικό για να το καταθέσω στην ασφάλεια προς διερεύνηση», περιέγραψε η ίδια.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο απ΄ όλα αυτά. Το περιστατικό σαν περιστατικό ή η στάση της αστυνομίας που φύλαγε μία πύλη, ενώ συνέβαιναν αυτά δίπλα της», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Με βάση την ίδια πηγή, οι περιγραφές του δράστη της Καισαριανής και της Ούλωφ Πάλμε δεν ταιριάζουν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αποκλείσουν αυτή τη στιγμή την πιθανότητα να είναι ο ίδιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL