Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.7°C
2 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C20.5°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.8°C23.8°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.9°C16.9°C
2 BF 81%
Καισαριανή / Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε ο δράστης με τη σύριγγα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καισαριανή / Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε ο δράστης με τη σύριγγα

Καισαριανή σύριγγα
SCREENSHOT/MEGA

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση τρόμου στην Καισαριανή, όπου νεαρός άνδρας επιτέθηκε μέσα στη μέση του δρόμου σε 26χρονη γυναίκα με σύριγγα που περιείχε ύποπτο λευκό υγρό, τρυπώντας την στο πόδι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, φαίνεται η αστυνομία να έχει αναγνωρίσει τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Μέσα από την ανάλυση του σχετικού βίντεο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη σύμφωνα με το MEGA, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν ακόμα.

Το λευκό υγρό που περιείχε η σύριγγα ήταν μάλλον σπέρμα, ενώ το 26χρονο θύμα έχει υποβληθεί σε σειρά αιματολογικών εξετάσεων προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο μόλυνσης από το περιεχόμενο της σύριγγας.

Η 26χρονη παραμένει σε σοκ, αναμένοντας την σύλληψη του νεαρού που την κάρφωσε με την σύριγγα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από προβολή του υλικού κατά την κατάθεσή της, η 26χρονη συνειδητοποίησε πως δεν γνωρίζει τον δράστη και δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Το χρονικό της επίθεσης

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης, 29 Αυγούστου, η 26χρονη διασχίζει τον δρόμο στην Καισαριανή μαζί με μια ακόμη γυναίκα. Ο δράστης παραμονεύει και όταν περνάνε από δίπλα του τις ακολουθεί.

Οι δύο γυναίκες δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται και έτσι συνεχίζουν τον δρόμο τους. Τότε ο δράστης ελέγχει με το βλέμμα του για να δει εάν κάποιος βλέπει τι συμβαίνει, κρατώντας στα χέρια του την επίμαχη σύριγγα.

Γρήγορα ο άνδρας εκτοξεύει από τη σύριγγα το λευκό υγρό που περιείχε, με τις δύο γυναίκες να συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν κάτι εκείνη την ώρα συνεχίζοντας την πορεία τους.

Επιστρέφοντας στο σπίτι η 26χρονη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και δύο μέρες μετά πήγε στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία. Από τότε η αστυνομία ερευνά την υπόθεση προσπαθώντας να φτάσει στον δράση.

Στο μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL