Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Καμπαγιάννης / «Η ΝΔ το μοναδικό κόμμα που δεν προσήλθε στη δίκη της Χρυσής Αυγής»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καμπαγιάννης / «Η ΝΔ το μοναδικό κόμμα που δεν προσήλθε στη δίκη της Χρυσής Αυγής»

μητσοτάκης κικίλιας
EUROKONISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλει ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, Θανάσης Καμπαγιάννης, σημειώνοντας ότι ενώ ο Βασίλης Κικίλιας, κλήθηκε να καταθέσει «ήταν άφαντος και ξεγλίστρησε από την υποχρέωση προσέλευσης στο δικαστήριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, ο Θ. Καμπαγιάννης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προσθέτει ότι ως μάρτυρες, κλήθηκαν βουλευτές από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ωστόσο «το μοναδικό κόμμα που δεν προσήλθε στη διάρκεια της δίκης ήταν η ΝΔ».

«Η Νέα Δημοκρατία υποδύεται εκ των υστέρων τον διώκτη του ναζισμού και του φασισμού, με την άνεση που της δίνει το μαξιλαράκι της καταδικαστικής απόφασης. Όμως, όσοι εργαστήκαμε στη δίκη και γνωρίζουμε από τα μέσα τη διαδικασία, δεν μπορούμε να πειστούμε τόσο εύκολα για την ειλικρίνεια των σχετικών δηλώσεων. Ας μαζευτούν λοιπόν κάποιοι, γιατί δεν είμαστε λωτοφάγοι», ξακαθαρίζει ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι στη δίκη, προσήλθαν και κατέθεσαν η πρώην βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου, ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΚΙΝΑΛ και ο Σπύρος Λυκούδης, τότε βουλευτής με το Ποτάμι.

https://www.facebook.com/thanasis.kampagiannis/posts/10221616142045623

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL