Με ανάρτηση σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφέρει ότι ο συνδικαλιστής προερχόμενος από το χώρο της ΝΔ Κώστας Ανεστίδης απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παράνομες επιδοτήσεις ύψους 122.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων είχε στοχοποιηθεί και διασυρθεί δημόσια μέσω διαρροών από κυβερνητικές πηγές, επειδή ασκούσε κριτική στην κυβερνητική πολιτική.
Τέλος στην ανάρτηση του ο Κώστας Ζαχαριάδης υπογραμμίζει πως η υπόθεση αυτή αποτελεί παράδειγμα καθεστωτικής συμπεριφοράς και προσπάθεια υπονόμευσης των κοινωνικών αγώνων και διεκδικήσεων.
Το κείμενο της ανάρτησης:
«O Κώστας Ανεστίδης (συνδικαλιστής προερχόμενος από το χώρο της ΝΔ) απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για είσπραξη παράνομων επιδοτήσεων ύψους 122.000 ευρώ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
Ο γαλάζιος Ανεστίδης είχε διασυρθεί δημόσια με διαρροές που έκαναν κυβερνητικές πηγές την περίοδο των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, επειδή πήγαινε κόντρα στην κυβερνητική πολιτική. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε πως ορίζονται οι καθεστωτικές συμπεριφορές και ποιο είναι το ήθος κάποιων ανθρώπων στο δημόσιο λόγο, αυτά για να μην ξεχνιόμαστε ποια μέσα χρησιμοποιούνται για να καμφθούν οι κοινωνικοί αγώνες και οι διεκδικήσεις».
O Κώστας Ανεστίδης (συνδικαλιστής προερχόμενος από το χώρο της ΝΔ) απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για είσπραξη παράνομων επιδοτήσεων ύψους 122.000 ευρώ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Ο γαλάζιος Ανεστίδης είχε διασυρθεί δημόσια με διαρροές που έκαναν κυβερνητικές πηγές… pic.twitter.com/PEt7og4X6u
— Costas Zachariadis (@CZachariadis) June 5, 2026