Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κάποιοι στη Ν.Δ. χάνουν την ψυχραιμία τους… και στοχοποιούν δημοσιογράφους (Video)

Κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους στη Ν.Δ. και τα βάζουν με τους δημοσιογράφους υιοθετώντας μια πλήρως αντιδημοκρατική συμπεριφορά - Φωτεινή Λαμπρίδη: Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου πιστή στις αρχές της δημοσιογραφίας χωρίς να ενδίδω σε απόπειρα άσκησης ψυχολογικής βίας.

Χθες ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε σε φανερά δύσκολη θέση καθώς έπρεπε να υποστηρίξει τον αρχηγό του κόμματος και την νέα γκάφα με τους καλλιτέχνες που τους αντιμετώπισε τουλάχιστον ως επαίτες με το «λογικό αντίτιμο» που είπε για τα πνευματικά δικαιώματα.

Ενοχλήθηκε ο κ. Χατζηδάκης γιατί η δημοσιογράφος της ΕΡΤ του έθεσε την πλευρά των καλλιτεχνών για να λάβει την απάντηση: “Παίρνετε θέση εσείς; Ποια ατοπήματα έγιναν; Εσείς είστε δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Μιλάτε για τον αρχηγό της αντιπολίτευσης και παίρνετε θέση και λέτε ότι έχει κάνει ένα ατόπημα. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης πέρα από τον θεσμικό του ρόλο έχει και μια διαδρομή. Δεν έχει ανάγκη να δείξει δύο τρεις καλλιτέχνες. Είμαστε μπροστά στις δημοσκοπήσεις”.

Φαίνεται άλλωστε... διότι αυτό ακριβώς επιδίωξε με το σποτάκι με την εικόνα των καλλιτεχνών, για το οποίο αμέσως μετά κατήγγειλαν τη Ν.Δ., οι καλλιτέχνες.

Ωστόσο ο Κωστής Χατζηδάκης επανήλθε σήμερα μέσω τουίτερ για να δείξει την ενόχλησή του και πάλι για την ΕΡΤ και την δημοσιογράφο επιβεβαιώνοντας ότι για άλλη μια φορά δεν αντέχει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων η Ν.Δ. μόνο στα στημένα πάνελ του ΣΚΑΙ μπορεί να σταθεί.

Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος Φωτεινή Λαμπρίδη με ανάρτησή της στο facebook απάντησε στον Κωστή Χατζηδάκη: "Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου πιστή στις αρχές της δημοσιογραφίας χωρίς να ενδίδω σε απόπειρα άσκησης ψυχολογικής βίας".

Kατ. Μπρ.

 

Φ. Λαμπρίδη: Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να ενδίδω σε απόπειρες άσκησης ψυχολογικής πίεσης (Video)

 

Διαβάστε επίσης:

Μαγική εικόνα... το προεκλογικό σποτ για τον κ. Χατζηδάκη, «όλα καλά» τα βρήκε με τους καλλιτέχνες (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις