Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απειλεί τους μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis, ο κ. Σαλμάς; (Video)

Με απειλές κατά των μαρτύρων απαντά ο Μ. Σαλμάς για την εμπλοκή του ως πρώην αν. υπουργό υγείας, στο σκάνδαλο Novartis.

«Σας λέω ένα πράγμα οι μάρτυρες αυτοί που κατέθεσαν εδώ –ας τους άλλαξαν ταυτότητα- θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Είναι μικρή η Ελλάδα.» είπε επί λέξει.

Εκτίμησε ότι πρόκειται για «κακοστημένη» υπόθεση μιλώντας στο ΣΚΑΙ το μεσημέρι και μάλιστα «με μυστικούς μάρτυρες κουκουλοφόρους οι οποίοι δεν πήγαν στην Αμερική να πάρουν τα εκατομμύρια αλλά πήγαν στην Τουλουπάκη».

Το όνομά μου μπορεί να είναι στη δικογραφία για τη Novartis «για καμιά ανοησία» είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι κάνει «στημένες πολιτικές διώξεις» ενάντια στους αντιπάλους της» υπονοώντας «πολιτική σκευωρία». Ενώ βάσισε την «υπερασπιστική του γραμμή» στο γεγονός ότι αν είχαν στοιχεία σημαντικά, οι μάρτυρες θα πήγαιναν στην Αμερική τέλος "κάλυψε' όλους τους υπουργούς υγείας ότι επί Ν.Δ. καθώς όπως ισχυρίστηκε όλοι μείωσαν τη φαρμακευτική δαπάνη.

«Σε 10 χώρες βρέθηκε σκάνδαλο της Νovartis. Είναι μια επιθετική εταιρεία που έχει διαφθορά και προσπαθεί να διαφθείρει του πάντες και τα πάντα. Σε καμία (χώρα) δεν υπήρχαν πολιτικοί. Δεν είναι πρακτική της».

Kατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεκαπέντε μέρες

Μένουν ακριβώς δεκαπέντε μέρες για να μιλήσουμε στον κόσμο. Για να παρουσιάσουμε τον απολογισμό μας, ένα έργο που υλοποιήθηκε μέσα σε κλίμα σκληρής διαπραγμάτευσης, συγκρούσεων και ασφυκτικών περιορισμών και στη συνέχεια σχεδιάστηκε με κριτήριο τις ανάγκες των πολλών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο