Τους 50.031 φτάνουν οι νεκροί στις ΗΠΑ σύμφωνα με την καταμέτρηση του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς την ώρα που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι πάνω από 870.000.
Από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, μέσα σε 24 ώρες, αναφέρθηκαν 3.176 θάνατοι, ένας από τους χειρότερους ημερήσιους απολογισμούς.
Παράλληλα σημειώνεται ότι περισσότερα από 4,7 εκατομμύρια διαγνωστικά τεστ έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε όλη τη χώρα.
Την Πέμπτη, το Κογκρέσο υιοθέτησε ένα νέο πακέτο βοήθειας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοσοκομεία, μεσούσης της πανδημίας.
Την ίδια ώρα, 26 εκατ. άνθρωποι προσφέυγουν στο ταμείο ανεργίας, την ώρα που στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκεται η άρση των μέτρων και η επανεκκίνηση της οικονομίας στη χώρα.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.