Live τώρα    
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ

* Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας διοργανώνει διήμερη ανοιχτή εκδήλωση το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο). Στόχος των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι να δοθούν απαντήσεις για την τρέχουσα περίοδο, στην οποία η Ευρώπη βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση, τη μεγαλύτερη από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Ακροδεξιά συνεχίζει να ανεβαίνει απειλώντας τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το ευρωπαϊκό κεκτημένο και η ειρήνη διατρέχoυν άμεσο κίνδυνο και νέες εθνικιστικές εστίες ανάβουν και πάλι ακόμα και στη γειτονιά μας.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο (7.30 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα “Η Ευρώπη σε κρίση - Η Ακροδεξιά σε άνοδο - Η ειρήνη σε κίνδυνο" και ομιλητές τους Κώστα Δουζίνα, Στέλιο Κούλογλου, Γιάννη Μπουρνού, Χρυσόστομο Λουκά. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Δημήτρης Στούμπος και θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στη συνέχεια της βραδιάς θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη λαϊκή ομάδα Μουσικά Μονοπάτια.

Επίσης, την Κυριακή θα γίνει συζήτηση με τίτλο “Ο ρόλος των ανθρώπων του πολιτισμού σε κρίσιμες περιόδους" και ομιλητές τους Νίκο Ξυδάκη, Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, Όμηρο Πουλάκη και συντονίστρια την Ευγενία Λουπάκη.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Γιώργο Μεράντζα και Κώστα Θωμαΐδη.

* Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου διοργανώνει το Σάββατο (11 π.μ.) στην Αίθουσα «Σπίτι Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση της πρότασης αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» και ομιλητή τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη.

* Η Ομάδα Θεωρίας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, η οποία έχει την ονομασία Δίκτυο για τη Θεωρία και την Αριστερά, οργανώνει εισαγωγικό κύκλο πέντε συζητήσεων με γενικό τίτλο: “Θεωρία και Αριστερά. Συζητήσεις, αναζητήσεις, προβληματισμοί". Αύριο, Παρασκευή (8-10.15 μ.μ.), στο στέκι του Λιμανιού της Αγωνίας (Πραξιτέλους 78 και Ελευθερίου Βενιζέλου, κέντρο Πειραιά) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συζήτηση με θέμα “Ιστορία και Αριστερά: Από την Α' Διεθνή στη Νέα Σοσιαλδημοκρατία και τη Νέα Αριστερά", με εισηγητή τον Πέτρο - Ιωσήφ Στανγκανέλλη. Οι επόμενες τρεις συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 23 Ιουνίου 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0