Live τώρα    
Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Παπανδρέου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Παπανδρέου

Την απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές το ΚΙΔΗΣΟ και άρα ουσιαστικά να αναστείλει τη λειτουργία του ανακοίνωσε χθες βράδυ με δήλωσή του ο Γ. Παπανδρέου.

Αποφεύγοντας την ευθεία αναφορά, ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι "τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετέχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη μάχη άμεσα" και ευχαρίστησε -εν είδει αποχαιρετισμού;- "όλους για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε". "Δυναμώνοντας", πρόσθεσε, "το Κίνημά μας, ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου...".

Η εξέλιξη ουσιαστικά αναδεικνύει το ΠΑΣΟΚ στον κερδισμένο του "πόκερ" που παίχτηκε μεταξύ τους τις προηγούμενες ημέρες, όταν η Φ. Γεννηματά, έχοντας ήδη διασφαλίσει την επιστροφή αρκετών στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ στο ΠΑΣΟΚ, έθετε βέτο για υποψηφιότητες του Γ. Παπανδρέου και σημαίνοντων "παπανδρεϊκών" ως προϋπόθεση για εκλογική συνεργασία. Στη Χαρ. Τρικούπη εκτιμούν ότι πλέον θα υπάρξει μεγάλο κύμα επιστροφών στο ΠΑΣΟΚ από το κόμμα του Γ. Παπανδρέου.

Ν. ΛΙΟΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0