Live τώρα    
Περιφερειακή Υμηττού / Οδηγός ΙΧ έτρεχε με 188 χιλιόμετρα ενώ το όριο είναι 80 χλμ/ώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Περιφερειακή Υμηττού / Οδηγός ΙΧ έτρεχε με 188 χιλιόμετρα ενώ το όριο είναι 80 χλμ/ώρα

Περιφερειακή Υμηττού
EUROKINISSI

Συνελήφθη 18χρονος που εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/7)  επί της Περιφερειακής Υμηττού, στην περιοχή της Παλλήνης, να τρέχει με το αυτοκίνητο με ταχύτητα υπερδιπλάσια του ορίου ταχύτητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 18χρονος κινείτο με 188 χλμ/ώρα αντί του ανώτατου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Στον 18χρονο επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του δικογραφία από το Β' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0