Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.0°C25.1°C
4 BF 29%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.5°C27.0°C
2 BF 35%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
24.9°C27.6°C
4 BF 27%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.8°C23.8°C
5 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
2 BF 31%
Φοιτητές / «Δεν μας τρομοκρατούν – Η οργή μας θα τους καταπιεί» (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φοιτητές / «Δεν μας τρομοκρατούν – Η οργή μας θα τους καταπιεί» (βίντεο)

Η κίνηση της αστυνομίας να επιτεθεί κατά φοιτητών, να περάσει χειροπέδες σε μια φοιτήτρια και να προσαγάγει φοιτητές που αυθόρμητα χθες (7/2) το βράδυ άνοιξαν ένα πανό στο Σύνταγμα και φώναζαν συνθήματα για το σημερινό συλλαλητήριο κατά της κυβέρνησης με στόχο την προστασία της δημόσιας Παιδείας, έχει προκαλέσει την οργή των φοιτητών που δηλώνουν ότι οι προσπάθειες τρομοκράτησής τους ενδυναμώνουν τον αγώνα τους.

«Μας συνέλαβε και μας τραμπούκισε η αστυνομία για ένα πανό», λέει η φοιτήτρια που μόλις έχει αφεθεί ελεύθερη από το αστυνομικό τμήμα Κυψέλης, στον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη.

«Το μόνο που κάναμε είναι να φωνάξουμε δύο συνθήματα. Δεν μας άφηναν να φύγουμε, πέρασαν χειροπέδες σε φοιτήτρια και μας περικύκλωσαν αστυνομικοί με μηχανές. Δεν μας τρομοκρατούν, μας οργίζουν και η οργή μας θα τους πνίξει», αναφέρει η φοιτήτρια δίνοντας ραντεβού στο σημερινό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

«Δεν θα τους αφήσουμε να μας τρομοκρατήσουν» λέει και ο φοιτητής που επίσης κρατήθηκε επί ώρα στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης ο οποίος ανέφερε ότι αστυνομικός τους λοιδορούσε φωνάζοντάς τους «κλαίτε τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL