Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.2°C24.0°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.5°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C22.0°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C22.7°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.9°C
0 BF 59%
Νέος Κόσμος / Βρέθηκαν πάνω από 100 κάλυκες στον τόπο εκτέλεσης του 44χρονου - Τα νέα στοιχεία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέος Κόσμος / Βρέθηκαν πάνω από 100 κάλυκες στον τόπο εκτέλεσης του 44χρονου - Τα νέα στοιχεία

(EUROKINISSI)

Πάνω από 11 κάλυκες από Καλάσνικοφ και πιστόλι των 9 χιλιοστών περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έξω από το πρατήριο καυσίμων στον Νέο Κόσμο, όπου δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο 44χρονος Β.Ζ.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, ενώ σύμφωνα και με το cnn.gr, ο 44χρονος ήταν ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia και σίγουρα η δολοφονία του αποτελούσε ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια θανάτου στη νύχτα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», ο 44χρονος Βαγγέλης Ζ., είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ως επικεφαλής ομάδας εκβιαστών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που φεύγει το τζιπ των δραστών

Η δολοφονία

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος δέχθηκε την επίθεση την ώρα που έφευγε από το βενζινάδικο που διέθετε στη διασταύρωση των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή. Τότε ήταν που οι δράστες πλησίασαν τον 44χρονο, την ώρα που πήγαινε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στον χώρο του εγκλήματος ήδη 81 κάλυκες. 

Το αυτοκίνητο του 44χρονου ήταν θωρακισμένο, το σημείο αποκλείστηκε και αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών άρχισαν να ψάχνουν για στοιχεία.

Η εκτέλεση ήταν επαγγελματική, κράτησε λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως οι δράστες εξαφανίστηκαν από μια θεωρητικά πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή με συχνές περιπολίες.

Είχε δεχθεί και άλλη επίθεση στο παρελθόν

Είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν και πριν πέντε χρόνια στις 29 Οκτωβρίου 2018 όταν ένα λευκό βαν προσέγγισε το αυτοκίνητο του 44χρονου που ήταν σταθμευμένο έξω από γραφείο πετρελαϊκής εταιρείας στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. 

Όπως αναφέρει το cnn.gr, οι εκτελεστές πυροβόλησαν, όμως το καλάσνικοφ έπαθε εμπλοκή με αποτέλεσμα 3-4 σφαίρες να τραυματίσουν τον 38χρονο στα πόδια και στο χέρι. Το υποψήφιο θύμα διατηρούσε σχέσεις με την Bella Mafia που είχε δολοφονηθεί ένα μήνα νωρίτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL