Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.2°C22.9°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.6°C23.5°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
22.1°C24.0°C
2 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
17.7°C21.5°C
5 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
21.2°C21.3°C
3 BF 42%
Nammos -Μύκονος / Κόλπο από το ΥΠΕΝ για να επαναλειτουργήσει το μπαρ- εστιατόριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Nammos -Μύκονος / Κόλπο από το ΥΠΕΝ για να επαναλειτουργήσει το μπαρ- εστιατόριο

Λουκέτο Nammos
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τον δρόμο για την επαναλειτουργία του μπαρ-εστιατορίου Nammos στη Μύκονο, φαίνεται ότι δείχνει το ΥΠΕΝ καθώς με έγγραφό του, επί της ουσίας, εξαιρεί από την κατεδάφιση τις αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στα δύο βασικά κτίρια. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», το ΥΠΕΝ στο έγγραφό του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου που είναι αρμόδια για κατεδαφίσεις σε αιγιαλούς, καλεί την υπηρεσία να προχωρήσει σε κατεδάφιση των παρανομιών που καταγράφηκαν στο Nammos, πλην εκείνων που εντοπίστηκαν στα δύο βασικά κτίρια (520 τ.μ. και 39 τ.μ.).

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, «όσον αφορά τα δύο βασικά κτίρια, στα οποία οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος είχαν εντοπίσει υπέρβαση της “νομιμοποίησης”, το υπουργείο μεταθέτει την εξέτασή τους, αντί να έχει ήδη ελέγξει τα χαρτιά σε σχέση με την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση, η διαχείριση αυτή δείχνει ως “συμβιβαστική λύση” για την επαναλειτουργία του τμήματος του Nammos που σφραγίστηκε πριν από μία εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος καταγράφηκαν εργασίες σε ένα κτίριο 520 τ.μ. και σε ένα κτίριο αποχωρητηρίου 39 τ.μ.. 'Όπως αναφέρεται στο πόρισμα, τα κτίρια δεν καλύπτονται από τις δηλώσεις τακτοποίησης καθώς το περίγραμμα, οι διαστάσεις, η συνολική επιφάνεια, οι εσωτερικές διαρρυθμίσεις και οι όψεις δεν συμφωνούν με τα δηλωθέντα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL