Live τώρα    
Στο εδώλιο (και) για την υπεξαίρεση στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιαδης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο εδώλιο (και) για την υπεξαίρεση στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιαδης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθήσει προσεχώς ο Μάκης Ψωμιάδης αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για την υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ποσού ύψους 21.195.174 ευρώ. Η παραπομπή σε δίκη του πρώην πανίσχυρου ποδοσφαιρικού παράγοντα είχε μπλοκάρει προσωρινά με τρεις αναβολές, καθώς τα Σκόπια, στα οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Μ. Ψωμιάδης, είχαν προχωρήσει στην έκδοσή του στην Ελλάδα, αλλά μόνο για τις κατηγορίες που αφορούσαν τα στημένα παιχνίδια.

Είχε προηγηθεί ένας ολόκληρος χρόνος, κατά τον οποίο οι ελληνικές αρχές έστελναν συνεχώς τα απαιτούμενα έγραφα στην ΠΓΔΜ, που θα επέτρεπαν στο δικαστικό συμβούλιο να αποφανθεί ότι είναι τεκμηριωμένη η συμπληρωματική αίτηση έκδοσης που θα επιτρέψει να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης για τα αδικήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε από 1.7.2001 έως τις 10 Ιανουαρίου του 2003.

Τελικά τη λύση έδωσε η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εισαγγελέας Εφετών Άννα Ζαΐρη με τη δημόσια κατήγορο Maja Koneska, η οποία είναι αρμόδια για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς στην ΠΓΔΜ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0