Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Έβρος -Πρόσφυγες / Θρίλερ με εγκλωβισμένους – Είναι σε τουρκική νησίδα λέει ο Θεοδωρικάκος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έβρος -Πρόσφυγες / Θρίλερ με εγκλωβισμένους – Είναι σε τουρκική νησίδα λέει ο Θεοδωρικάκος

Έβρος
MOTION TEAM/ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Νέο θρίλερ με εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες σε νησίδα του Έβρου βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες Πέμπτη (8/12) σύμφωνα με ενημέρωση της ΜΚΟ «Watch the Med» στην ελληνική αστυνομία.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του, νίπτει τας χείρας του, αναφέροντας ότι μετά από εξέταση των συντεταγμένων που δόθηκαν διαπιστώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του ΓΕΣ ότι βρίσκονται σε σημείο εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Το ΠΡΟΠΟ, αναφέρει ακόμα ότι ενημερώθηκαν η ΜΚΟ, ο Frontex και ειδοποιήθηκαν με ΝΟΤΑΜ οι τουρκικές αρχές στο τριεθνή σταθμό του Καπετάν Αντρέεβο για την περισυλλογή των μεταναστών.

Αναλυτική η ανακοίνωση του ΠΡΟΠΟ

«Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε χθες (8/12/2022) τις πρώτες πρωινές ώρες από την ΜΚΟ «Watch the Med» για ύπαρξη παράνομων μεταναστών σε νησίδα του Έβρου. Οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού εξέτασαν τις συντεταγμένες που τους δόθηκαν. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι το σημείο δεν ανήκει στην Ελληνική επικράτεια. Αμέσως, ενημερώθηκαν η ΜΚΟ, ο Frontex και ειδοποιήθηκαν με ΝΟΤΑΜ οι τουρκικές αρχές στο τριεθνή σταθμό του Καπετάν Αντρέεβο για την περισυλλογή των μεταναστών».
 

PHOTO ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL