Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Θεσσαλονίκη / Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από ΙΧ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από ΙΧ

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 21χρονη φοιτήτρια από την Κρήτη η οποία τραυματίστηκε όταν ΙΧ την παρέσυρε ενώ διέσχιζε την οδό Εγνατίας, στο ύψος της Καμάρας τα ξημερώματα της Τρίτης. Η φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής, φέρει πολλαπλά κατάγματα και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές η κατάσταση της υγείας της θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για τη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 21χρονη Έμμα έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι προσπάθειες των γιατρών έχουν επικεντρωθεί εκεί. Η κοπέλα έχει ήδη χειρουργηθεί ήδη στο κεφάλι ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

«Η κοπέλα χρήζει διαρκούς παρακολούθησης, διότι το μέγιστο πρόβλημα φέρεται πως είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμη για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της υγείας της» ανέφεραν στο GRTimes.gr μέλη του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Η φοιτήτρια νοσηλεύεται σε καταστολή και τις τελευταίες ώρες κρατιέται στη ζωή με μηχανική υποβοήθηση, ενώ δίπλα της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της, οι φίλοι της, οι συμφοιτητές της και ολόκληρη η Ιατρική κοινότητα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η νεαρή φοιτήτρια μόλις είχε φθάσει στη Θεσσαλονίκη από τα Χανιά που βρισκόταν και παρασύρθηκε από το διερχόμενο Ι.Χ. όχημα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο και από τότε αναζητείται.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την παρέσυρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, έβαλε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και πάτησε ξανά την κοπέλα και έφυγε, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ το αυτοκίνητο βρέθηκε χωρίς πινακίδες, στην περιφερειακή οδό της πόλης και εξετάζεται από τους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Η νεαρή φοιτήτρια από τα Χανιά είχε επισκεφτεί πριν από λίγες μέρες τους γονείς της στην Κρήτη. Το βράδυ της Δευτέρας επέστρεφε αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει τα τελευταία τρία χρόνια, όμως λίγα μέτρα μακριά από το διαμέρισμά της, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL