Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Θεσσαλονίκη Τροχαίο / Μάχη για τη ζωή δίνει στη ΜΕΘ η 21χρονη – Ψάχνουν τον οδηγό που την εγκατέλειψε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη Τροχαίο / Μάχη για τη ζωή δίνει στη ΜΕΘ η 21χρονη – Ψάχνουν τον οδηγό που την εγκατέλειψε

Θεσσαλονίκη τροχαίο 21χρονη
(Screenshot)

Διασωληνωμένη, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) στην οδό Εγνατία στο ύψος της Καμάρας.

Η νεαρή γυναίκα φέρει πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα, ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Την ίδια ώρα, οι αρχές ψάχνουν τον οδηγό, που εγκατέλειψε αβοήθητη την φοιτήτρια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα από τα δυτικά προς τα ανατολικά και χτύπησε πρώτα με το αυτοκίνητό του την 21χρονη, μετά δυο παρκαρισμένα οχήματα, στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και χτύπησε ξανά την κοπέλα, πριν διαφύγει.

Το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, πάντως, η ΕΛΑΣ έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τις πινακίδες του οχήματος και θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

«Το παιδί μου δεν γίνεται όπως πριν»

Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη έφτασαν οι γονείς της 21χρονης που διαμένουν στα Χανιά της Κρήτης.

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί στο ThessToday.gr ότι το όνειρό της ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο και κατάφερε, μετά από μεγάλο πείσμα.

«Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης.

Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δεν γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε. Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL