Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Ομόνοια / Επικοινωνιακό σόου Θεοδωρικάκου μετά την κόντρα με Μπακογιάννη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ομόνοια / Επικοινωνιακό σόου Θεοδωρικάκου μετά την κόντρα με Μπακογιάννη

αστυνομία σκούπα μετανάστες
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σε ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου, στον απόηχο της πρόσφατης κόντρας του με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με επιχείρηση «σκούπα» γύρω από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας.

Και αυτό γιατί δεν απέδωσε καρπούς καθώς δεν εντοπίστηκε ούτε κάποιος στυγερός εγκληματίας, ούτε συνελήφθη κάποιος «νονός τη νύχτας», ούτε και μπήκαν χειροπέδες σε κάποιο διαβόητο έμπορο ναρκωτικών. Αντίθετα, αλλά με εντολή του κ. Θεοδωρικάκου προήχθησαν 129 μετανάστες χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά.

αστυνομία σκούπα μετανάστες
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Θρίαμβος για τον υπουργό, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκε τα πυρά του Κ. Μπακογιάννη σχετικά με την αστυνόμευση στην Αθήνα.

Στην προσπάθειά του να πείσει τους πάντες ότι «με τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις ενισχύεται σταθερά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών», ο κ. Θεοδωρικάκος έβγαλε στους δρόμους της πρωτεύουσας 147 αστυνομικούς «από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας) με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης».

Τελικά συνελήφθησαν 129 άνθρωποι οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. της Αμυγδαλέζας.

Βέβαια το γεγονός ότι μαφιόζοι αλληλοσκοτώνονται και ότι η δολοφονία Καραϊβάζ παραμένει άλυτο μυστήριο, δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα τον κ. Θεοδωρικάκο ο οποίος βρήκε τον απόλυτο εχθρό. Μετανάστες χωρίς χαρτιά.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες Τάκης Θεοδωρικάκος και Κώστας Μπακογιάννης επιδόθηκαν σε πόλεμο ανακοινώσεων σχετικά με την αστυνόμευση στην Αθήνα.

Αρχικά ο Κ. Μπακογιάννης μιλώντας στο ρ/σ ΣΚΑΪ, επιτέθηκε με δριμύτητα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατηγορώντας τον ότι εδώ και ένα μήνα προσπαθεί να συναντηθεί μαζί του, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Τάκη, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάτι να το λύσουμε».

Στη συνέχεια ο Τ. Θεοδωρικάκος απάντησε μέσω διαρροών αναρωτώμενος για πιο λόγο προχώρησε στις παραπάνω δηλώσεις ο Δήμαρχος Αθηναίων και έπειτα με επίσημη ανακοίνωση. Αυτή δεν έμεινε χωρίς απάντηση από τον Κ. Μπακογιάννη, ο οποίος αρχικά μέσω διαρροής καλούσε τον κ. Θεοδωρικάκο να περπατήσει στην Αθήνα. Ωστόσο ούτε αυτό σήμανε το τέλος των γαλάζιων αλληλομαχαιρωμάτων.

Ο υπουργός Προ.Πο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «θα είναι χρήσιμο στον δήμαρχο Αθηναίων να συμμετέχει από πιο κοντά στις επόμενες επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας».

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

«Με τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις ενισχύεται σταθερά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εντολής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, για συνέχιση με αμείωτη ένταση των ειδικών επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας, ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, πέριξ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια.

Με αυτή την αφορμή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εντείνουμε τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή όλων των Μονάδων της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του παραεμπορίου και ασφαλώς, των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο δρόμος για να ενισχύεται σταθερά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.»

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 147 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας) με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης.

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 442 άτομα και, μεταξύ άλλων, προέκυψαν 129 προσαγωγές αλλοδαπών, που στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. της Αμυγδαλέζας.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL