Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.9°C17.9°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.1°C16.7°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.0°C16.0°C
1 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.8°C17.8°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
12 °C
11.9°C13.5°C
0 BF 87%
Μάγδα Φύσσα / «Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάγδα Φύσσα / «Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Φύσσα Μάγδα
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν έχει τελειώσει» δήλωσε μεταξύ άλλων η Μάγδα Φύσσα, έξω το Εφετείο απ' όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία μέχρι το Σύνταγμα όπου οργανώνεται αντιφασιστική συναυλία, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή ημέρα προσθέτοντας ότι «θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε, έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο».

«Επίσης ο αγώνας στον δρόμο δεν έχει τελειώσει, το βλέπουμε αυτές τις μέρες με το τι γίνεται» σημείωσε η Μ. Φύσσα χαρακτηριστικά και πρόσθεσε σε σχέση με τις πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ότι «τα φαινόμενα αυτά έτσι ήταν πάντα μόνο που κάποτε δεν τα βλέπαμε».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μιας νέας δολοφονίας από ακροδεξιούς, η ίδια δήλωσε ότι το απεύχεται και ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να μεριμνήσουν να μη συμβεί. «Οι αρμόδιοι να λάβουν τα μέτρα τους. Δε νομίζω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει άλλον έναν νεκρό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL