Live τώρα    
Σοφία Νικολάου / Κατόπιν εορτής αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασιδιάρη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σοφία Νικολάου / Κατόπιν εορτής αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασιδιάρη

Ηλίας Κασιδιάρης
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Μπλόκο στα κηρύγματα μίσους του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Δομοκού έβαλε με σημαντική καθυστέρηση η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και αφού είχε προηγηθεί σχετική ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, τo Συμβούλιο των Φυλακών Δομοκού μετά από σχετική εισήγηση της Σοφίας Νικολάου αποφάσισε τον έλεγχο του κρατούμενου κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype), δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή.

Σε αντίθετη περίπτωση αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία -συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων- και με τα πρόσωπα που έχει άδεια επίσκεψης, εφόσον πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας ή αποκαλυφθεί ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα εκτός των αναφερομένων, θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατέθεσαν ερώτηση ζητώντας μεταξύ άλλων απαντήσεις για τη δράση του Κασιδιάρη εντός των φυλακών. Μεταξύ άλλων ρωτούσαν με ποιον τρόπο ο καταδικασθείς Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει κατ’ εξακολούθηση, να «τουιτάρει» συστηματικά, σχόλια  για τις πολιτικές εξελίξεις, να παρεμβαίνει με ηχογραφημένες εκπομπές στο διαδίκτυο σε τηλεοπτικά κανάλια ή σε δημόσιες συγκεντρώσεις.

Η Σία Αναγνωστοπούλου, με πρωτοβουλία της οποίας έγινεη ερώτηση, διαμηνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εντός και εκτός του κοινοβουλίου, θα συνεχίσει να παλεύει με τον φασισμό, όπου αυτός εκδηλώνεται φανερά ή έρπει κρυφά, μέχρι την τελική πάταξη του.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

Για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία στο πόσο αυτή κυβέρνηση ολιγώρησε και τελικά υποδαύλισε την αναβίωση του φασιστικού εξτρεμισμού στη χώρα μας, αρκεί να δούμε την απόφαση του συμβουλίου φυλακών Δομοκού, που βγήκε σήμερα και που κρίνει ως έκνομες ενέργειες τα μηνύματα μίσους που ηχογραφούσε ο χρυσαυγίτης Κασιδιάρης από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής και μετέδιδε στις συγκεντρώσεις του κόμματος του. Υπέροχα!

Το πραγματικό ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στο πότε βγήκε αυτό το πόρισμα. Το πόρισμα βγήκε λοιπόν μία μέρα μετά την κατάθεση της ερώτησης μας με τίτλο: «Ανησυχητικά φαινόμενα ανασύστασης φασιστικών ταγμάτων εφόδου, ένα χρόνο μετά την καταδικαστική απόφαση της εγκληματικής οργάνωση της Χρυσής Αυγής» στα αρμόδια υπουργεία, όπου μεταξύ άλλων ρωτούσαμε : Mε ποιον τρόπο ο καταδικασθείς Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει κατ’ εξακολούθηση, να ‘’τουιτάρει’’ συστηματικά, σχόλια για τις πολιτικές εξελίξεις, να παρεμβαίνει με ηχογραφημένες εκπομπές στο διαδίκτυο σε τηλεοπτικά κανάλια ή σε δημόσιες συγκεντρώσεις; Υπήρξε απάντηση στο έγγραφο της Γενικής Γραμματέως, από την διοίκηση των φυλακών Δομοκού;’’

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εντός και εκτός του κοινοβουλίου, θα συνεχίσει να παλεύει με τον φασισμό, όπου αυτός εκδηλώνεται φανερά ή έρπει κρυφά, μέχρι την τελική πάταξη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0