Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Γιάννης Λαγός / Σταμάτησε την απεργία πείνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιάννης Λαγός / Σταμάτησε την απεργία πείνας

Λαγός
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την απόφαση να σταματήσει την απεργία πείνας έλαβε ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκισης για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Γιάννης Λαγός, όχι γιατί ενδεχομένως να… πείνασε αλλά επειδή, όπως ο ίδιος δήλωσε μέσω της ιστοσελίδας της οργάνωσης την οποία ίδρυσε «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση», έλαβε διαβεβαιώσεις από την εισαγγελία των φυλακών Δομοκού ότι θα του επιτραπεί να εκφωνήσει ομιλία στην Ευρωβουλή από το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρει το efsyn.gr ο Γ. Λαγός ανήκει στους «μη εγγεγραμμένους» του Ευρωκοινοβουλίου, των οποίων η γραμματεία -λόγω πολυσυλλεκτικότητας- δέχεται χωρίς κριτήριο τα αιτήματα όσων θέλουν να μιλήσουν.

Ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης θα μεταφερθεί στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και από εκεί θα μπορέσει να μιλήσει στην τηλεδιάσκεψη.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι η επόμενη Ολομέλεια ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μόνο με φυσική παρουσία, οπότε η συμμετοχή του Γ. Λαγού από την Αθήνα δε θα είναι εφικτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL