Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Χρήστος Παππάς / Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό - Έρευνα για συνεργούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρήστος Παππάς / Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό - Έρευνα για συνεργούς

Παππάς
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ποινική έρευνα για τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων, πλην της 52χρονης που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 μηνών, στην υπόθαλψη του φυγόποινου τους τελευταίους 9 μήνες υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Αφορμή για την έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, αποτέλεσαν καταθέσεις μαρτύρων που δόθηκαν σε παρελθόντα χρόνο, στις οποίες φαίνεται να κατονομάζονται πρόσωπα που πιθανότατα βοήθησαν τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης να διαφεύγει της έκτισης κάθειρξης των 13 ετών και 3 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Μάλιστα, ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την επιθυμία να μην μεταχθεί στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, όπου βρίσκονται και οι περισσότεροι φυλακισμένοι χρυσαυγίτες.

Παράλληλα, πληροφορίες που μεταδίδει το Open tv αν και ο Χρήστος Παππάς υποστήριξε μετά τη σύλληψή του ότι θα πήγαινε να παραδοθεί το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ σκόπευε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την έρευνα των αρχών, από το κρησφύγετο του χρυσαυγίτη αναμένεται να προκύψουν το επόμενο διάστημα τα στοιχεία εκείνα, που κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έψαχνε το κατάλληλο σύστημα υπόθαλψης για να διαφύγει στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL