Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Χρήστος Παππάς / Ποινή 30 μηνών για υπόθαλψη εγκληματία στην 52χρονη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρήστος Παππάς / Ποινή 30 μηνών για υπόθαλψη εγκληματία στην 52χρονη

52χρονη Παππάς
INTIME/ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

Σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για υπόθαλψη εγκληματία χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, η 52χρονη από την Ουκρανία η οποία έκρυβε τον φυγόποινο χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά σε σπίτι στην περιοχή Ζωγράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Χρ. Παππάς την είχε επισκεφθεί στο σπίτι της εκείνη την ημέρα και πως η παραμονή του στο διαμέρισμα ήταν προσωρινή, μετά την καταδικαστική απόφαση αφέθηκε ελεύθερη.

«Έχω κοινωνική-φιλική σχέση μαζί του, γνωριζόμαστε από το 2017 μέσω του κινήματος. Πήγαινα στις ομιλίες του, ήμουν οπαδός του ως προς τις ομιλίες.Έχει έρθει κάποιες φορές, ήξερε πού ήταν το σπίτι. Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ήταν η πρώτη φορά που με επισκεπτόταν» ισχυρίστηκε η 52χρονη και πρόσθεσε:

«Γνώριζα ότι αναζητείται. Ξαφνιάστηκα που τον είδα. Ήθελε να φάμε και μετά να φύγει. Δεν ρώτησα ούτε σκέφτηκα να ειδοποιήσω τις αρχές. Δεν περίμενα την επίσκεψη. Προφανώς κάποιος είδε τον άνθρωπο και ειδοποίησε τις αρχές. Ήθελε να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε σε μια βαλίτσα μαζί του».

Πρόεδρος: Αν ειδοποιούσατε τις αρχές θα κινδυνεύατε;

Κατηγορούμενη: Όχι, δεν το σκέφτηκα. Δεν το έκανα από φόβο αλλά από άγνοια. Ήρθε σπίτι, χτύπησε το κουδούνι, φορούσε μάσκα και καπέλο. Άνοιξα πρώτα και μετά είδα ποιος είναι.

Πρόεδρος: Γιατί δεν ειδοποιήσατε τις αρχές;

Κατηγορούμενη: Το τηλέφωνο ήταν πάνω στο τραπέζι, δεν ήθελα να με δει να καλώ την αστυνομία. Είμαι μοναχοπαίδι έχω μόνο τη μάνα μου, δεν θα μας έβαζα σε περιπέτεια. Ήταν έτοιμος να φάει και να φύγει. Ζήτησε να κάνει κάτι στον υπολογιστή, εγώ μαγείρεψα. Δεν μιλούσαμε στο μεσοδιάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL