Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Χρήστος Παππάς / Στις φυλακές Δομοκού ο χρυσαυγίτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρήστος Παππάς / Στις φυλακές Δομοκού ο χρυσαυγίτης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΦΕΤΕΙΟ
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Χρήστος Παππάς, όπως αποφάσισε ο εισαγγελέας Εκτέλεσης Ποινών ενώπιον του οποίου βρέθηκε νωρίτερα ο φυγόποινος χρυσαυγίτης, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, που σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την επιθυμία να μην μεταχθεί στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, έχει επιστρέψει στη ΓΑΔΑ αναμένοντας τη μεταγωγή του.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης συναντήθηκε με τον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα έως 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ για Covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρ. Παππάς εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.
 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΕΦΕΤΕΙΟ
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

 Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Ήθελε να παραδοθεί», υποστήριξε στο μεταξύ σε δήλωσή του για τον φυγόποινο μέχρι χθες το βράδυ εντολέα του ο συνήγορος του, Περικλής Σταυριανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Περ. Σταυριανάκη, ο Χρήστος Παππάς «ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα».

Σημειώνεται, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι στις συγκεκριμένες φυλακές κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε εξαφανιστεί από την 1η Οκτωβρίου του 2020, λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 3 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL