Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Χρήστος Παππάς / Δεν έφυγε ποτέ από την Αθήνα - Ο δικηγόρος του γνώριζε τις κινήσεις της αστυνομίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρήστος Παππάς / Δεν έφυγε ποτέ από την Αθήνα - Ο δικηγόρος του γνώριζε τις κινήσεις της αστυνομίας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΥΛΛΗΨΗ
PHOTO ΑΡΧΕΙΟΥ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Επί εννέα μήνες ο υπαρχηγός της νεοναζιστικής οργάνωσης και φυγόποινος Χρήστος Παππάς βρισκόταν στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα υποστήριξε ο δικηγόρος του, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να φύγει στο εξωτερικό γιατί θα έπρεπε να είχε έμπιστο άτομο να τον στηρίξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί πάντως η δήλωση του Περικλή Σταυριανάκη στο OPEN ότι γνώριζε τις ενέργειες της αστυνομίας και μάλιστα ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά έπλεξε το εγκώμιο της αστυνομίας λέγοντας ότι οι ενέργειες ήταν συντονισμένες με προσέγγιση ατόμων το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να στενέψει ο κλοιός γύρω από τον φυγόποινο ναζί.

Όσον αφορά την 52χρονη, στο σπίτι της οποίας κρυβόταν ο Παππάς και η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της υπόθαλψης, ο Περικλής Σταυριανάκης ανέφερε ότι γνωρίζονταν με τον Χρήστο Παππά τον τελευταίο χρόνο.

 

Ο Χρήστος Παππάς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του όπου αναμένεται να αποφασιστεί και σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί με το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού να θεωρείται επικρατέστερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσον αφορά την 52χρονη Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, πρόκειται για άτομο φίλα προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή η οποία, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υποψήφια με την παράταξη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε εξαφανιστεί από την 1η Οκτωβρίου του 2020, λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL