Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Δίκη Χρυσής Αυγής / Κρύβεται ο Παππάς για να γλιτώσει τη φυλακή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δίκη Χρυσής Αυγής / Κρύβεται ο Παππάς για να γλιτώσει τη φυλακή

Χρήστος Παππάς Χρυσή Αυγή
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Την πρόθεσή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των διωκτικών αρχών εκφράζει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, δια του συνηγόρου του Περικλή Σταυριανάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δικηγόρος αναφέρει πως ο Παπάς έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φράση, να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο, οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Μιλώντας στο ethnos.gr έκανε λόγο για «συνειδητή επιλογή». «Ο πελάτης μου έχει τις απόψεις του. Θα σταθμίσει το γεγονός ότι μπορεί να εκτίσει μία ποινή, η οποία στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπορεί να μην επικυρωθεί» σημείωσε στο ethnos.gr ο κ. Σταυριανάκης.

«Σε αυτή την περίπτωση ποιος θα του δώσει πίσω τα χρόνια που έκανε φυλακή; Προς το παρόν είναι συνειδητή επιλογή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο και τι θα αποφασίσει. Γι’ αυτό τονίζω ότι αυτό ισχύει προς το παρόν»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτησης από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου ο ναζί να οδηγηθεί, και αυτός, αρχικά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και ακολούθως στη φυλακή που θα οριστεί.

Μέχρι αργά το απόγευμα της Πέμπτης, τα ίχνη του πρώην βουλευτή και καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης αγνοούνταν.

Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει πλέον κατ΄ οίκον έρευνες προκειμένου να προχωρήσει στον εντοπισμό του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 6:00 έφοδο στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου βρίσκονταν μόνο συγγενικά του πρόσωπα, ενώ ο ίδιος απουσίαζε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL