Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Γλυκά Νερά / Αποτρόπαιο έγκλημα - 20χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη δίπλα στο μωρό της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Αποτρόπαιο έγκλημα - 20χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη δίπλα στο μωρό της

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά όπου νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα στο μωρό της ενώ ο σύζυγός της, 32 ετών, ήταν ζωντανός δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα.

Η γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  πέθανε από ασφυξία ενώ το έγκλημα  συνέβη αργά το βράδυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι γείτονες άκουγαν το σκυλί της οικογένειας να γαυγίζει και όταν σταμάτησε άκουγαν το μωρό της οικογένειας να κλαίει ακατάπαυστα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο  και επίσης άκουγαν το μωρό να κλαίει, μπήκαν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ο σύζυγος της 20χρονης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομία, ότι οι δράστες ήταν τρεις και μιλούσαν σπαστά ελληνικά

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ενώ ένα άτομο βρισκόταν απέξω και παραφυλούσε. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι εισβολείς αρχικά εντόπισαν τον άντρα και τον έδεσαν στο δωμάτιο όπου κοιμόταν.

Μετά ανέβηκαν στη σοφίτα όπου βρισκόταν η μητέρα και το παιδί. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βασάνισαν τη γυναίκα για να τους υποδείξει σε ποιο σημείο είχαν χρήματα και κοσμήματα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές απέσπασαν ποσό 10.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα. 

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι εισβολείς είχαν επίσης κρεμάσει το σκύλο της οικογένειας προκειμένου να σταματήσει να γαυγίζει.

Το μωρό είναι σύμφωνα με πληροφορίες 10 μηνών και οι εισβολείς δεν το πείραξαν. Στο σπίτι βρίσκεται κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών ενώ μεταβαίνει ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Ασφάλειας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ την αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, τις πρώτες πρωινές ώρες. 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL