Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Νέα Δημοκρατία / Όταν κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Δημοκρατία / Όταν κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού

Εθνική Οδός
ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ/eurokinissi

Πώς αλλάζουν οι καιροί, τι έλεγε η Νέα Δημοκρατία όταν τα Χριστούγεννα του 2017 η κακοκαιρία «χτύπησε» τη Στερεά Ελλάδα, με πυκνές χιονοπτώσεις, και έκλεισε η Εθνική, όχι με κυβερνητική εντολή (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά εξαιτίας ατυχημάτων, με νταλίκες που δίπλωναν λόγω του χιονιού.

Πριν 3 χρόνια, το 2017, η τότε Νέα Δημοκρατία είχε βγάλει ανακοίνωση για να καταγγείλει την «ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού».

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ από τις 23/12/2017 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος θέτει μια σειρά από ερωτήματα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

νδ ανακοινωση
facebook.com/Ευκλείδης Τσακαλώτος

 

«Ποιος φταίει που μια προαναγγελθείσα χιονόπτωση έγινε αιτία να κλείσει ο βασικότερος δρόμος της χώρας που συνδέει τη βόρειο και τη νότιο Ελλάδα;

Γιατί η Κυβέρνηση ολιγώρησε και πάλι να αντιμετωπίσει μια συνηθισμένη κακοκαιρία;

Η απάντηση είναι μια λέξη. Ανικανότητα".

Με βάση αυτή την ανακοίνωση της ΝΔ, το χθεσινό κλείσιμο της εθνικής, και τα ανεκδιήγητα ρεπορτάζ από δημοσιογράφους που παλαιότερα έψαχναν 100.000 στα ATM και χθες λέγανε πόσο δίκιο έχει η φοβερή κυβέρνηση υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

1.  Θα βγει ο κ. Μητσοτάκης και θα παραδεχθεί δημοσίως σε ένα διάγγελμα ότι είναι ανίκανος. Θα δούμε και ένα ενδιαφέρον διάγγελμα έτσι για αλλαγή.

2. Θα βγει ο κ. Μητσοτάκης και θα παραδεχθεί ότι σε όλη τη προεκλογική περίοδο ήταν λαϊκιστής για κάθε πιθανό θέμα: Την κακοκαιρία, τις Πρέσπες, την οικονομία τη διαπραγμάτευση, την εποχική γρίπη, τους πολιτικούς εξόριστους και τους εξωγήινους» σημειώνει με νόημα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL