Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
«Μήδεια» / 80χρονος πέθανε αβοήθητος στην Εύβοια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Μήδεια» / 80χρονος πέθανε αβοήθητος στην Εύβοια

χιόνι πυροσβεστική
(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Φονική αποδεικνύεται η κακοκαιρία «Μήδεια». Ένας 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο ορεινό χωριό Τρουπί στην Εύβοια, κοντά στο Προκόπι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη, αλλά από το βράδυ της Κυριακής υπήρξε διακοπή ρεύματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένειά του είχε καλέσει τις αρχές και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση  για να τον προσεγγίσουν αλλά η σφοδρή χιονόπτωση δεν το επέτρεψε. Δυστυχώς, όταν τελικά έφθασαν στο σπίτι του τα σωστικά συνεργεία, ήταν ήδη νεκρός.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ένας 56χρονος κτηνοτρόφος άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από ανακοπή καρδιάς, στο Οροπέδιο Λασιθίου, όπου είχε εγκλωβιστεί στο ποιμνιοστάσιό του εξαιτίας της χιονόπτωσης.

Από τις 9.30 πρωί ξεκίνησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του στο Οροπέδιο Λασιθίου, σε ορεινή περιοχή πάνω από το χωριό Καμινάκι. Η περιοχή είναι δύσβατη, ενώ το πυκνό χιόνι δυσκόλευσε ιδιαίτερα τα οχήματα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ να φθάσουν στο σημείο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τις αρχές ειδοποίησε ο γιος του 56χρονου που ήταν μαζί του, λέγοντας ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του. 

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL