Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
16.6°C19.6°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.2°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
15.5°C16.0°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.8°C19.1°C
5 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C18.0°C
0 BF 63%
Σεπόλια / Ξύλο, φτυσίματα και χυδαιότητες αστυνομικών μέσα στο ΑΤ Κολωνού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σεπόλια / Ξύλο, φτυσίματα και χυδαιότητες αστυνομικών μέσα στο ΑΤ Κολωνού

ΜΑΤ ΟΠΚΕ
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI)

Με νέα καταγγελία για βίαιες ενέργειες από την αστυνομία σε βάρος των προσαχθέντων επανέρχεται μέσω δηλώσεών της στο avgi.gr η δικηγόρος της οικογένειας Κατή που ξυλοκοπήθηκε στα Σεπόλια κατά την επιστροφή της από την κινητοποίηση για το Πολυτεχνείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μας μετέφερε η δικηγόρος κ. Αντωνία Λεγάκη κατά το διάστημα παραμονής της 20χρονης κόρης στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού, αστυνομικός τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι, φορώντας τα κοκάλινα γάντια της μηχανής, μαζί με άλλους την έφτυναν στο πρόσωπο και την έβριζαν λέγοντας «πουτανάκι τώρα θα δεις τι θα πάθεις».

Όταν επιχείρησε ο φίλος και κουμπάρος του πατέρα που επίσης συνελήφθη να την υπερασπιστεί, χτύπησαν κι εκείνον, επίσης με γροθιά στο πρόσωπο.

Στο μεταξύ και για τα τέσσερα άτομα (κόρη, γιος, φίλος πατέρα και φίλος γιου) οι προσαγωγές τους μετετράπηκαν σε συλλήψεις. Την Τετάρτη στις 2 περνάνε από αυτόφωρο με κατηγορίες για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση.

Αντίστοιχη δίωξη ασκείται και στον πατέρα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με ισχαιμικό επεισόδιο, χωρίς ωστόσο να φρουρείται από την αστυνομία καθώς παρενέβη εισαγγελέας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL