Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Χρυσή Αυγή / Σε Δομοκό, Μαλανδρίνο και Τρίκαλα οι ναζί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρυσή Αυγή / Σε Δομοκό, Μαλανδρίνο και Τρίκαλα οι ναζί

φυλακές μαλανδρίνο
EUROKINISSI

Έτοιμα είναι τα λεγόμενα «φυλακιστήρια εντάλματα» για όσους συνελήφθησαν στο δικαστήριο ή παραδόθηκαν αυτοβούλως στις αρχές από χθες το μεσημέρι.

εφετείο
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Οι κρατούμενοι σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, -και λόγω κορωνοϊού- πιθανότατα δε θα μεταφερθούν στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, εκτός κι αν κάποιος θελήσει να βρεθεί ενώπιον του για να ζητήσει αλλαγή του καταστήματος κράτησης κλπ, και επομένως αναμένεται η απευθείας μεταγωγή τους στις φυλακές.

Πίσω από τα σίδερα θα μπει όλη η ηγετική ομάδα, (Μιχαλολιάκος, Καισδιάρης, Παππάς, Γερμενής, Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος), ενώ για τον Λαγό θα ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στη φυλακή θα οδηγηθεί, επίσης, ο Γιώργος Ρουπακιάς αλλά και πολλά άλλα μέλη της ΧΑ που καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δολοφονίες και βίαιες επιθέσεις.

Σε Δομοκό και Μαλανδρίνο οι χρυσαυγίτες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταδικασθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου και Τρικάλων. Εκεί θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα λόγω Covid-19 -σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους- και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στα κελιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φυλακή που φέρεται να έχει επιλεγεί για την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης είναι αυτή στο Δομοκό, ενώ ο Γ. Ρουπακιάς αναμένεται να εκτίσει την ποινή του στο Μαλανδρίνο.

Οι φυλακές Β τύπου στο Δομοκό διαθέτουν πέντε πτέρυγες και αναμένεται οι χρυσαυγίτες να μην έρχονται σε επαφή ούτε με άλλους κρατουμένους ούτε όμως και όσοι βρίσκονται σε διαμάχη μεταξύ τους, για λόγους ασφαλείας.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης ήταν στα χέρια των αστυνομικών όλοι οι καταδικασθέντες, πλην του Χρήστου Παππά που καταζητείται και του Γ. Λαγού που βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, η χθεσινή μεταφορά του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκου, προς το ΑΤ Πεύκης, ήταν επεισοδιακή, καθώς η κόρη του Ουρανία παραπλάνησε τις κάμερες και ο ίδιος επιχείρησε να φύγει από την πίσω πόρτα του σπιτιού του.

μιχαλολιακος
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταίος συνελήφθη ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο Γ. Ρουπακιάς, ο οποίος παρέμενε στο σπίτι του μέχρι περίπου τις 10 το βράδυ

ρουπακιάς αστυνομία
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL