Live τώρα    
Αίγυπτος: Η κυβέρνηση εργάζεται για την πολιτική συμφιλίωση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αίγυπτος: Η κυβέρνηση εργάζεται για την πολιτική συμφιλίωση

Ότι η νέα κυβέρνηση εργάζεται για την πολιτική συμφιλίωση στη χώρα, δήλωσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Αιγύπτου, στρατηγός Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι.

"Ο στρατηγός διαβεβαίωσε τον υπουργό Χέιγκελ ότι οι αιγυπτιακές αρχές εργάζονται για μια πολιτική συμφιλίωση", είπε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζορτζ Λιτλ. Ο Σίσι τόνισε επίσης ότι η στόχος των αιγυπτιακών αρχών είναι να τηρηθεί ο πολιτικός "οδικός χάρτης" που θα οδηγήσει σε εκλογές.

Ο Σίσι πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να συναντηθεί με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μπερνς κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί ο τελευταίος στο Κάιρο.

Δριμύ «κατηγορώ» απηύθυνε νωρίτερα σήμερα στην κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι δεν στήριξε την Αίγυπτο παρά την απειλή εμφυλίου πολέμου στη χώρα. "Εγκαταλείψατε τους Αιγύπτιους. Στρέψατε την πλάτη στους Αιγύπτιους και δεν θα το ξεχάσουν αυτό. Τώρα θα συνεχίσετε να τους γυρίζετε την πλάτη;" δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0