Live τώρα    
Αλληλοκατηγορίες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλληλοκατηγορίες

Με αλληλοκατηγορίες για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων συνεχίστηκε η αντιπαράθεση της Πλεύσης Ελευθερίας με στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΛΑΕ, τα οποία η Ζ. Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε για προσπάθεια εξαγοράς συνεργατών της. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπερασπίστηκε το στέλεχός της Δέσποινα Κουτσούμπα χαρακτηρίζοντας την Πλεύση Ελευθερίας “μόρφωμα - εφεδρεία διαχείρισης του συστήματος” που απολαμβάνει στήριξη από επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ η Ζ. Κωνσταντοπούλου επανήλθε στις καταγγελίες της μέσα από τον ΣΚΑΪ, παρά τις επικρίσεις των στελεχώνπου αποχώρησαν από το κόμμα για την προνομιακή της σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Από τη μεριά της, η Δ. Κουτσούμπα δημοσιοποίησε τη συνομιλία της με τον συνεργάτη της Ζ. Κωνσταντοπούλου Αντ. Σιγάλα, ώστε να διαψεύσει ότι επιχείρησε να τον εξαγοράσει έναντι μαθημάτων ορθοφωνίας για τον δημοσιογράφο Λ. Χαραλαμπόπουλο, ενώ ο σύζυγός της και στέλεχος της ΛΑΕ Π. Σωτήρης μίλησε για “φαντασιόπληκτη αλλά συκοφαντική απόπειρα να τεκμηριωθεί μια συνωμοσία” σχολιάζοντας ότι επιμένει στην ενότητα της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για “επιχείρηση υπονόμευσης και διάβρωσης” της Πλεύσης Ελευθερίας που συνδέεται με “πολιτικά και μιντιακά συμφέροντα” υπενθυμίζοντας ότι οι Λ. Χαραλαμπόπουλος και Π. Σωτήρης δουλεύουν για το ένθετο "Report" των "Παραπολιτικών". Η Ζ. Κωνσταντοπούλου παρατήρησε αρκετές φορές ότι “πρέπει να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια” καλώντας τα άλλα κόμματα της Αριστεράς να αξιοποιήσουν τις καταγγελίες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0