Live τώρα    
Ποτάμι: "Εμείς μπορούμε" (να... μπούμε στην κυβέρνηση)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ποτάμι: "Εμείς μπορούμε" (να... μπούμε στην κυβέρνηση)

"Εμείς μπορούμε". Αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο το Ποτάμι ξεκινάει την πορεία προς τις εκλογές, αλλά και ο τίτλος της πρώτης προεκλογικής ομιλίας του Στ. Θεοδωράκη, την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ, στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, με συνέντευξή του στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας να επικεντρώνει στο μοτίβο της "παλαιοκομματικής νοοτροπίας", για την οποία κατηγορεί το κόμμα. Με αφορμή την αντιπαράθεση με τον Π. Λαφαζάνη, είπε ότι "το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους".

Για το θέμα των συνεργασιών είπε ότι "η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από πολλές δυνάμεις ταυτόχρονα" στη βάση σχεδίου που θα συμφωνηθεί και θα εφαρμόσουν είκοσι άτομα που θα πρέπει να βρεθούν. Παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου, Δ. Τσιόδρας, είπε ότι τις συνεργασίες που θα προκύψουν μετά τις κάλπες "θα τις αποφασίσει ο κόσμος" και πως "σαφέστατα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας".

"Με βάση ποιο θα κρίνει ο κόσμος ότι θα είναι το πρώτο κόμμα θα προκύψουν και συνεργασίες, γιατί με το bonus των 50 εδρών δεν γίνεται κυβέρνηση" πρόσθεσε. "Έχουμε τη διάθεση", συνέχισε, "να υπάρξει συνεργασία, φιλοδοξούμε να έχουμε τον ρόλο καταλύτη, πιστεύουμε ότι βγαίνοντας από τις εκλογές μπορούμε να δώσουμε κατεύθυνση στην κυβέρνηση μετά".

Ν. ΛΙΟΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0