Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.4°C24.0°C
4 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.3°C26.5°C
4 BF 42%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.8°C23.8°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
20.7°C22.9°C
4 BF 43%
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι - «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι - «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει»

Κατηγορούμενοι της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη
makthes.gr

Χειροπέδες στους δύο κατηγορούμενους για την γυναικοκτονία της Γεωργίας Μουράτη στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή, με την σύμφωνη εισαγγελική γνώμη, οι δύο κατηγορούμενοι άνδρες για την δυναικοκτονία της Γεωργίας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. 

Κατά την σημερινή απολογία του, ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και βασικός ύποπτος για την γυναικοκτονία της 41χρονης δεν άλλαξε τίποτα από την προανακριτική απολογία του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η απολογία του κατηγορούμενου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει», επέμεινε ο 39χρονος ενώπιον του ανακριτή, «η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο». 

«Εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και κοιμόμουν. Προφανώς ο φίλος μου με κάποιον συνεργό διέπραξε το έγκλημα. Στα βίντεο που μου δείχνετε δεν είμαι εγώ. Είναι μάλλον ο συνεργός του φίλου μου» υποστήριξε επιπλέον ο 39χρονος.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι ήθελε να κάνει παιδί με το θύμα, προσθέτοντας πως «η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας που την αποδέχτηκα».

Ο 34χρονος φίλος του και κατηγορούμενος ως συνεργός στην γυναικοκτονία της 41χρονης είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ: «ήμουν εκεί για την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρότασή του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του ο σύντροφός της μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι. Βγήκα από την οικοδομή, περίμενα στο αυτοκίνητο και τότε ήρθε να μου πει ότι τη σκότωσε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL