Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό άνδρα που βρέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Κουνουπελίου, της Ηλείας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς.
Οι έρευνες, τόσο του τμήματος ασφαλείας της Δυτικής Αχαΐας, όσο και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου του άνδρα βρίσκονται σε εξέλιξη.
Παράλληλα, αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα.
Ο νεκρός, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε από πυροσβέστες κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δασική έκταση στην περιοχή Λουτρά Υρμίνης Κουνουπελίου, του δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ όσον αφορά τη διαδικασία ταυτοποίησης του νεκρού άνδρα, αναμένεται να ληφθούν δείγματα γενετικού υλικού.
